(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija
Komas Oy Koneistus

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Haemme nyt Kurikkaan

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

vastaamaan

  • Tuotannon valmistusaikataulusta
  • Tilausten kuormittamisesta tuotantoon
  • Nimikkeistön ja tuotannon parametrien ylläpidosta ERP-järjestelmässä
  • Tuotantoresurssien tehokkaasta käytöstä sekä toimitusaikataulusta
  • Materiaalien kotiinkutsuista

Työtehtävässä menestyminen vaatii tuotannonohjauksen hallitsemista, järjestelmällistä otetta, sekä aikataulujen pitokykyä. Tehtävä edellyttää sopivaa koulutustaustaa (insinööri tai DI) ja muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta asiakaspalveluasennetta, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä halua kehittää itseäsi ja työtäsi. Toiminnassasi olet systemaattinen ja luotettava asioiden loppuunsaattaja. Englannin kielen taitoa tarvitset työssäsi suomen lisäksi jonkin verran. ERP-osaamisen ja koneistuksen tuntemuksen luemme eduiksi.

Tarjoamme tuotannonohjauksen ammattilaiselle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän erinomaisessa porukassa ja kehittyvässä työympäristössä. Saat sitoutuneen johdon tuen ja kasvavan yrityksen nosteen urallesi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy täyttämässä tietosi alla olevan linkin kautta viimeistään 15.7.2018. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 3025852 tai Kurikan yksikön päällikköön Juha Sippolaan puh. 050 4633094 (viikot 26 ja 28).