Tuotannonsuunnittelija, Topmec
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2021
Oletko teknisen taustan omaava henkilö, joka etsii uusia haasteita? Haluatko päästä tekemään tuotannonsuunnittelua keskiraskaaseen konepajaan? Kiinnostaako sinua työnjohto? Tämä voisi olla sinun tehtäväsi! Tässä roolissa pääset tuotantopäällikön oikeaksi kädeksi rentoon työyhteisöön, jossa huumoria ei puutu!
KUVAUS
Etsimme tuotantosuunnittelijan tehtävään puunkäsittelyn ja raskaan metalliteollisuuden alalle henkilöä, joka omaa soveltuvan teknisen taustan esimerkiksi koulutuksen kautta, sekä osaa käyttää Solidworksiä. Voit olla valmistunut tai opintojesi loppupuolella. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotantopäällikön ja toimitusjohtajan kanssa varmistaen tuotannon sujuvan etenemisen tuotannonsuunnittelun, sekä työnjohdon kautta Topmecin tehtaalla. Tuotantopäällikön sanoin, tehtävänäsi on pitää työntekijät ruodussa! Sinulla ei tarvitse olla työnjohdollista kokemusta, vaan sinut koulutetaan tehtäviin. Tämä sopii myös harjoittelupaikaksi.

Tarjoamme


* Vaihtelevan ja mielenkiintoisen roolin
* Vastuullisen tehtävän, jossa pääset kehittymään alan huippuammattilaiseksi
* Mahdollisuuden päästä työskentelemään suoraan esimiesasemaan työnjohtajaksi
* Koulutuksen työnjohtoon

TYÖNKUVA
Pääasiallisina tehtävinäsi on työnjohto ja tuotannonsuunnittelu. Työnjohtajana varmistat, että työt hoituvat sujuvasti ja vastaat työntekijöiden ongelmiin. Tuotannonsuunnittelun osalta teet erityisesti tarvittavia muutoksia vanhoihin suunnitelmiin, mutta pääset myös osallistumaan uusien tuotantosuunnitelmien tekoon.


* Vastaat siitä, että työt etenevät aikataulujen ja suunnitelmien mukaisesti
* Käyt tuotantosuunnitelmia läpi ja teet tarvittavia muutoksia
* Osallistut tuotantosuunnitteluun
* Tuet tuotantopäällikköä muissa tarvittavissa tehtävissä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. insinööri tai tuotantotalouden tutkinto)
* Kokemusta solidworksin käytöstä
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Halua oppia uutta


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Pöytyä, Topmecin uusi tehdas
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Topmecin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Suurin osa Topmecin asiakkaista on rakennus ja teknologiateollisuuden piiristä ja pääosa tuotannosta on kuljettimien sekä kuljetinsiltojen valmistusta ja asennusta.

Toinen päätoimiala on laivojen hyttialueiden sisustustyö. Joustava tuotanto sekä ammattitaitoinen henkilöstö muodostavat perustan Topmecin kilpailukyvylle. Henkilökunnan määrä on reilu 30.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534194
  • Tehtäväalue: Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku