(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija / Teknikum Oy, Sastamala
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Teknikum-Yhtiöt on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Vuonna 2019 konsernin liikevaihtotavoite on yli 70 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 700 henkilöä. Palvelusegmenttiimme kuuluvat kulutuksen ja korroosion suojaukseen liittyvät tuote- ja palveluratkaisut, nesteiden ja muiden materiaalien siirtoon suunnitellut teollisuusletkut ja letkuasennelmat sekä asiakaskohtaisesti suunnitellut ja valmistetut polymeerituotteet. Teknikum-konsernin asiantuntemus kattaa Suomen, Saksan, Venäjän, Kiinan ja Unkarin sekä jälleenmyyjiemme kautta koko maailman.
Lisätietoja: www.teknikum.com

Etsimme nyt Sastamalaan kehittämishakuista

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

Tehtävässäsi vastaat Vammalan teollisuusletkuja mm. kaivosteollisuudelle, meriteollisuudelle sekä elintarviketeollisuudelle valmistavan tehtaamme tuotannonsuunnittelusta huomioiden mm. käytössä oleva tuotantokapasiteetti sekä materiaalien saatavuus. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakaspalvelun ja myynnin kanssa osana tuotannon toimintoja.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

  • asiakastilausten kuormitus, seuranta ja kommunikointi sidosryhmille
  • asiakastilausten ja tarve-ennusteiden muutosten simulointi ja ratkaisuehdotusten esille nostaminen ja niistä sopiminen
  • tuoterakenteiden luominen ja tuotekuvien piirtäminen CAD-järjestelmässä
  • tuotannonsuunnittelun raportointi

Tehtävän osana on myös kehittää toimintaa ja tuotannonsuunnittelun prosesseja kokonaisvaltaisesti ERP-ympäristössä ja osallistua sovittuihin toiminnan kehitysprojekteihin. Tuotannonsuunnittelija raportoi valmistuspäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tekniikan alan koulutusta, työkokemusta teollisuuden tuotannonsuunnittelusta ja tuntemusta tuotantoprosessista. Hallitset ERP-järjestelmän hyvin ja käsittelet excel-, power point- ja word-ohjelmia sujuvasti. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Työssäsi olet tarkka ja vastuullinen sekä siedät painetta. Haluat kehittää itseäsi ja hankkia tietoa nopeasti ja oma-aloitteisesti. Englannin kieli sujuu sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, joka pystyy tarjoamaan uusia uramahdollisuuksia myös pidemmällä aikavälillä.  Pääset työn kautta kehittämään niin yritystämme kuin myös itseäsi. Menestyksesi tukena on motivoitunut, ammattitaitoinen ja itseään kehittävä organisaatiomme.

Lisätietoja tehtävästä antavat Teknikumin tehdaspäällikkö Sanna Peltosuo puh. 050 521 0995 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 25.8.2019 mennessä.