(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija, skannaus
PostNord Strålfors Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Tuotannonsuunnittelijana tehtäväsi on varmistaa skannaustuotannon sujuvuus ja tukea esimiehiä. Olet yhteydessä asiakkaisiimme ja osallistut asiakaspalavereihin. Tärkeä osa työtä on myös yhteydet Tanskaan ja Ruotsiin konsernin muihin skannausyksiköihin, huoltoon ja skannaustoimintojen IT tukeen. Olet osa tuotannonsuunnittelutiimiä, jossa huolehdimme, että toimitamme asiakkaidemme viestintäratkaisut oikein ja ajallaan vastaanottajille.

Odotamme, että sinulla on hyvät tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemus sekä hyvät tietotekniset valmiudet. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja myönteinen. Osaat kysyä ja innostut uuden oppimisesta. Hoidat työtehtäväsi tarkasti ja vastuullisesti.

Tarjoamme rennon ja helposti lähestyttävän työporukan sekä työkokemusta nopeasti digitalisoituvalla ja kehittyvällä toimialalla.

Lisätietoa meistä: www.postnordstralfors.fi

Kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Jussi Broberg torstaina 7.6. klo 13-14 tai tiistaina 12.6. klo 13-14 puh. +358 44 070 5555.

Nyt on tilaisuutesi osoittaa olevasi etsimämme hyvä tyyppi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 24.6.2018 alla olevan linkin kautta. Otamme hakemukset vastaan sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Valinnat tehdään kesäkuun aikana.