(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija, Rework
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Tehtävästä

Etsimme Venttiilitehtaallemme Vantaalle Reworkin Tuotannonsuunnittelijaa.

Tuotannonsuunnittelijana vastaat Rework-osaston työkuorman ajoittamisesta ja suunnittelusta. Tehtäviisi kuuluu myös raportointia sekä tieto- ja materiaalivirran hallinnointia ja koordinointia. Tämän lisäksi seuraat aktiivisesti tilauksia.

Työskentelet yhteistyössä mm. projektiyksikön, suunnittelun, koneistamon ja muun tuotannon kanssa.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla soveltuvan koulutuksen (esim. tutkinto konetekniikan alalta tai insinöörin tutkinto) lisäksi jo jonkin verran kokemusta tuotannon tehtävistä. Aikaisempi kokemus työnjohdosta tai työnsuunnittelusta katsotaan eduksi.

Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet erityisesti Excelin osalta. Lisäksi sinulla on jo entuudestaan ymmärrystä tai olet halukas kehittämään osaamistasi ERP-järjestelmistä tai vastaavista toiminnanohjausjärjestelmistä. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taidosta on hyötyä.

Olet nopea oppimaan, ja sinulla on taito priorisoida ja organisoida omaa työtäsi myös paineen keskellä. Työskentelet tehokkaasti sekä itsenäisesti että tiimissä. Ennen kaikkea olet motivoitunut ja innostunut, ja haluat kehittää omaa osaamistasi sekä Rework-toimintaamme.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn hyvässä tiimissä, jossa voit kehittää omaa osaamistasi tuotannonsuunnittelussa. Tehtävä antaa sinulle arvokasta kokemusta työskentelystä kansainvälisessä yrityksessä, ja luonnollisesti saat myös ison yrityksen edut ja mahdollisuudet.

 

Lisätietoa

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Sääskilahti, Supply Center Manager, puh. +358 50 567 5281.

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 14.10.2018.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.