(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija pintakäsittelyyn
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA PINTAKÄSITTELYYN


Tehtäviisi kuuluu

Tuotannonsuunnittelijana pintakäsittelyssä tehtävänäsi on hoitaa pintakäsittelyn tuotannonsuunnittelu läheisessä yhteistyössä toimittajien ja muiden osastojen kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. työohjeiden tekeminen, aikataulujen suunnittelu, laadinta ja seuranta.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu projektien työ- ja materiaalikustannusten laskenta, seuranta ja raportointi sekä materiaalien tilaukset.

Työtehtävät alkavat projektien suunnitteluvaiheesta ja kestävät laivan luovutukseen asti.


Toivomme hakijalta

Hakijalta toivomme teknistä koulutusta (insinööri tai työteknikko).

Kokemus pintakäsittelystä katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä tarvitaan suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Sami Asikainen
Osastopäällikkö, pintakäsittely
0405605343 (klo 12-16)
sami.asikainen@meyerturku.fi