(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija, Millog Oy Tervola
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Haemme Tervolan toimipaikkaan

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti.

Vastuullesi kuuluu kunnossapidon suunnittelu ja ohjaaminen (vetureiden vaihteistojen kunnossapito) sekä työnjohdon tuuraaminen. Lisäksi osallistut vastuualueesi osalta toiminnan kehittämiseen, seurantaan ja raportointiin. Toimit tiiviissä yhteistyössä kunnossapitovastuullisten, alihankkijoiden, hankinnan ja työnjohdon kanssa.

Sinulla on tekninen koulutus (ins/tekn) ajoneuvotekniikasta tai kone-ja metallitekniikasta ja kokemusta kunnossapidon suunnittelusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta, systemaattista ja kehityslähtöistä ajattelutapaa sekä hyvää tietojärjestelmäosaamista. Työnjohdollinen kokemus ja SAP-järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa toimintaympäristössä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Mäkelä, puh. 040 315 8281, etunimi.sukunimi@millog.fi 

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.9.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.