(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija, Millog Oy Sodankylä
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme Millog Oy:n Sodankylän toimipaikkaan

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA.

Työssäsi vastaat Sodankylän toimipaikan kunnossapitotehtävien tuotannonsuunnittelusta ja ohjaamisesta sekä tähän liittyvän toiminnan kehittämisestä, seurannasta ja raportoinnista. Toimit kiinteässä yhteistyössä asiakkaan, työnjohdon ja alihankkijoiden kanssa. Tehtävän menestyksellisen hoitamisen ehdottomana edellytyksenä ovat hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. 

Työtehtäviisi kuuluu myös materiaalihenkilön sijaisena toimiminen, näitä tehtäviä ovat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden varaosapalvelu, varaosamateriaalin käsittely, keräily, lähettäminen ja vastaanottaminen, inventointi sekä materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP -järjestelmiin.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työskentelyyn, systemaattista ja kehityslähtöistä ajattelutapaa, kokemusta vastaavista tuotannon ohjaustehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tietojärjestelmien osaaminen (SAP, Lotus Notes ja Microsoft Office-ohjelmat) on ehdoton edellytys tehtävän hoitamiselle. Arvostamme myös aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, positiivista palveluasennetta, joustavuutta sekä aikaisempaa kokemusta varastonhoitotehtävistä ja materiaalinkäsittelykoneista.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisessa ja vakaassa toimintaympäristössä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen.

Lisätietoja antaa korjaamopäällikkö Rami Meller, etunimi.sukunimi@millog.fi tai puh. 040 315 8392.

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.2.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi.


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.