(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija (Kanta-Häme)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kokenut metalliteollisuuden ammattilainen Kanta-Hämeessä. Yritys on keskittynyt erityisesti haastaviin ohutlevytöihin, erilaisten tuotantolaitteiden ja koneiden osavalmistukseen sekä kokoonpano- ja maalauspalveluihin. Etsimme heille nyt vahvistusta toimihenkilöpuolelle nimikkeellä

TUOTANNONSUUNNITTELIJA (Kanta-Häme)

Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta metalliteollisuuden tuotannonsuunnittelusta ja projektityöskentelystä. Arvostamme erityisesti piirrustustenlukutaitoa ja kykyä käsitellä ja muokata kuvia. Eduksesi katsotaan myös aiempi kokemustausta sidosryhmien kanssa toimimisesta sekä tuotantoprojektien aikatauluttamisesta ja budjetoinneista. Tehtävä on uusi ja sulautuu osaksi yrityksen muuta tuotantokapasiteettia. Tehtävään valittavan henkilön vastuulla on erityisesti tuotantoprojektien aloitukset osana muuta tiimiä ja siten toiminta myös asiakasrajapinnassa kartoittaen tilaukset projektin alussa. Erityisesti arvostamme hitsausstandardien sekä yleisesti hitsauksen tuntemusta sekä aiempaa laatuosaamista.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä, osaamistasi vastaavan palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista tuotantotiimiä. Tehtävä on pitkäaikainen ja sijaitsee Kanta-Hämeessä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - TUOTANNONSUUNNITTELIJA (Kanta-Häme). Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi.