(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonsuunnittelija, Franke Finland Oy
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Franke Finland Oy on Naarajärvellä, Pieksämäellä, toimiva yritys, joka valmistaa ja myy keittiö- ja saniteettitilojen altaita, pesupöytiä, hanoja sekä liesikupuja. Samassa tehtaassa valmistetaan myös sisaryrityksen Franke Medical Oy:n toimesta terveydenhuollossa käytettäviä pesu- ja desinfiontikoneita.

Yrityksien kokonaisliikevaihto v.2016 oli n. 23 M€ ja henkilöstön lukumäärä 99.

Franke Finland Oy kuuluu Sveitsiläiseen Franke Group konserniin, joka on maailman johtavia yrityksiä niin kodin kuin julkisten keittiöiden ja saniteettitilojen kalustamisessa.

Konsernin liikevaihto v. 2016 oli 2 mrd Sveitsin Frangia ja työntekijöitä n. 9000 yhteensä 66 yhtiössä eri puolilla maailmaa.

Haemme nyt Franke Finland Oy:lle TUOTANNONSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Naarajärven tuotantoyksikköön.

Tuotannonsuunnittelijan tehtävässä vastaat molempien yritysten tuotannonsuunnittelusta, toimit myös yhdyshenkilönä myynnin, tuotannon sekä hankinnan välillä sekä osallistut aktiivisesti sidosryhmäkommunikaatioon – myös englanninkielellä.

Koulutukseltasi olet kone-/tai metallialan insinööri tai tuotantotalouden ammattilainen ja olet jo aiemman työhistoriasi aikana kerryttänyt kokemusta tuotannonsuunnittelun saralta. Valintasi eduksi, kohti tuotannonsuunnittelijan tehtävää, Franke Finland Oy näkee myös tuntemuksen sekä kokemuksen SAP:n sekä Leanin periaatteiden osalta.

Toimiessasi äärimmäisen tärkeänä linkkinä tuotannon keskiössä, vaatii tuotannonsuunnittelijan monipuolisten tehtävien menestyksekäs hoitaminen rautaisen ammattilaisen kokemusta, mutta tärkeintä on asenteesi ja tinkimätön halusi oppia uutta kohti jatkuvaa itsesi sekä yrityksen kehittämistä. Saat työtehtäviesi myötä mahdollisuuden osallistua myös haastaviin kehitysprojekteihin.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae tuotannonsuunnittelijan tehtävää ­­­­4.2.2018 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Franke Finland Oy:n Operations Manager Pasi Soininen (044 3411 530) ke 17.1. klo 14:00-15:30 ja ke 24.1. klo 9:00-10:30.

Muina aikoina kysymyksiisi vastaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.