Tuotannonohjaus assistentti
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2021

Toiminnan kasvaessa vahvistamme Palvelukeskus-yksikköämme hakemalla tuotannonohjaukseen assistentteja vauhdikkaan arkemme tueksi Vantaan toimipisteeseemme! Haluatko työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Oletko vuorovaikutustaitoinen, iloinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? 

Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen, mukavat työcaverit ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Käy tutustumassa Kiinteistön johtamisen sivuihimme ja avoimiin tehtäviin: https://rekry.caverion.fi/kampanja/kiinteistojohtaminen/

Tehtäviisi kuuluu HelpDesk-työskentely, työtilausten vastaanotto ja huoltohenkilöstön tuotannonohjaus. Huolehdit töiden kirjaamisesta, välittämisestä ja kuittaamisesta, sekä laskutustietojen ja Sap-datan oikeellisuudesta. Työskentelet asiakkaidemme sekä Caverionin huoltohenkilöstön rajapinnassa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on vähintään vuoden kokemus asiakaspalvelutehtävistä tai HelpDesk-/puhelinvaihdetyöskentelystä. Sinulta löytyy joko ammattikorkeakoulu- tai ylioppilastutkinto ja hyvät IT-taidot, käytät sujuvasti myös MS Office -ohjelmia. SAP-tuntemus sekä kiinteistöjen huoltokirjaohjelmien käyttökokemus lasketaan eduksesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taidon laskemme eduksesi.

Hae tehtävää 12.1.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Esa Rytky, p. 0400 624 825 tai sähköpostitse esa.rytky@caverion.com.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1540305
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa