(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonohjaus assistentti (osa-aikainen)
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Etsimme assistenttia vauhdikkaan arkemme tueksi Vantaan toimipisteeseemme! Oletko vuorovaikutustaitoinen, iloinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? Oletko opintojesi alkuvaiheessa ja haluat kerryttää samalla työkokemusta? Tässä on loistava tilaisuus juuri sinulle!

Työsuhde on osa-aikainen, noin 12h/viikko. Työvuorosi sijoittuvat pääosin arki-iltoihin sekä lauantai- ja sunnuntaipäiville. Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen, mukavat työcaverit ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut, sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu uusiin työcavereihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tehtäviisi kuuluu HelpDesk-työskentely, työtilausten vastaanotto, tuotannonohjaus sekä SAP-masterdatan ylläpitotehtävät ja puhelinvaihdetyö. Huolehdit töiden ajantasaisesta välittämisestä ja kuittaamisesta, laskutustietojen oikeellisuudesta sekä raportoinnista asiakkaiden järjestelmiin. Työskentelet asiakkaidemme sekä Caverionin huoltohenkilöstön rajapinnassa.

Hyvät eväät tehtävässä menestymiseen antaa vähintään vuoden kokemus asiakaspalvelutehtävistä tai HelpDesk-/puhelinvaihdetyöskentelystä. Sinulla on kaupallinen koulutus tai ylioppilastutkinto. Omaat hyvät IT-taidot ja käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia. SAP-tuntemus sekä kiinteistöjen huoltokirjaohjelmien käyttökokemus katsotaan eduksi. 

Hae tehtävää 19.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Esa Rytky, p. 0400 624 825 tai sähköpostitse esa.rytky@caverion.com.