(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonohjauksen kehityspäällikkö, Millog Oy Tampere
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Aiemman Kehityspäällikön siirtyessä talon sisällä toisiin haasteisiin haemme nyt suunnittelutiimimme vahvistukseksi Tuotannonohjauksen

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Kumppanuuden palveluihin pääkonttorillemme Tampereelle.

Tehtävässä vastaat yhtiön tuotannonohjauksen kehittämisestä, tuesta ja raportoinnista. Kehität toimintoa ja siihen liittyviä työkaluja ja raportointia tiiviissä yhteistyössä toimialojen kanssa. Laadit ja ylläpidät toimintoon liittyviä menettelyohjeita. Tuet toimialoja tuotannon hienosuunnittelussa ja ohjauksessa.  Varmistat tuotannon sujuvuutta hallinnoimalla rajapintoja tuotannon karkeasuunnitteluun (VTS/VTO), myyntiin, materiaalihallintoon, hankintaan ja talouteen. Seuraat, valvot ja raportoit yhtiön tuotantotilannetta ja -tehokkuutta yhteistyössä toimialojen kanssa. Vastaat yhtiön suoriteperusteisten palveluiden ohjauksesta, seurannasta ja raportoinnista sekä menettelyiden kehittämisestä. 

Lisäksi tehtävääsi kuuluu asiakkaalle ja sisäisen käyttöön tuotettavien kumppanuuden palveluiden raporttien ja tilannekuvien kehittäminen yhtiön raportointijärjestelmään (SAP BW, BO) yhteistyössä KPS-tiimin ja SAP-pääkäyttäjän kanssa.


Olisitko etsimämme osaaja? 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa, useamman vuoden kokemusta tuotannonohjauksen tehtävistä, laaja-alaista ymmärrystä tuotantoprosessista, kykyä tuottaa raportointia sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Osaat hahmottaa toimialojen tarpeita ja tuottaa toimialaa palvelevia ratkaisuja kehittämällä prosesseja, menetelmiä, työkaluja ja raportointia. Olet tiimipelaaja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn, vahva vuorovaikuttaja, ratkaisuhakuinen, tavoitteet kirkkaana mielessä pitävä asiantuntija, jonka työsuoritukseen voi aina luottaa!

Arvostamme osaamista toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmistä sekä yritystalouden perusteiden ymmärrystä. Millogilla käytössä on SAP-järjestelmä.

Tarjoamme mahdollisuuden strategisen kumppanuuden kehittämiseen, sekä vastuullisen ja laaja-alaisen tehtävän motivoituneessa, yhteen hiilen puhaltavassa työyhteisössä.

Mietitkö voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Lisätiedot & hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa KPS-tiiminvetäjä Heidi Ellonen, puh. 040 315 7735 seuraavina ajankohtina: 20.10 klo 12-13, 22.10 klo 11-12,  23.10 klo 13-14, 26.10 klo 11-12, 29.10 klo 12-13 ja 30.10 klo 12-13. 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 3.11.2020 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/ 


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka. www.millog.fi