(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonohjauksen ja automaation järjestelmäasiantuntija IT-tiimiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020
Etsimme asiakkaallemme Bayerille uransa alkuvaiheessa olevaa tuotannonohjauksen ja automaation järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään osana Turun tuotantolaitoksen tuotannon IT-tiimiä. Mikäli sinulla on tehtävän kannalta relevantti koulutustausta esimerkiksi automaatiotekniikasta ja mahdollisesti jo aiempaa työkokemusta tuotannon tai teollisuuden alalta esimerkiksi kesätöistä, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Luethan lisää alta ja lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa vauhdikkaasti.
KUVAUS
Kuulut Bayerin IT-organisaation Product Supply IT Services -tiimiin, joka vastaa tuotteiden valmistukseen liittyvien laitteiden verkkoon liittämisestä, tiedonkeruusta ja tietoturvasta. Tiimi palvelee sekä tuotanto- että laboratorioympäristöjä kehittämällä aktiivisesti toimintaa kohti teknologista transformaatiota, jossa automaation ja IT:n yhteisen toimintakentän kehittäminen korostuu.

Tarjoamme:

tilaisuuden päästä aidosti kehittämään ja implementoimaan uutta, toimia keskeisessä roolissa haastavissa projekteissa mielenkiintoisen toimintaympäristön hyvän työilmapiirin, jossa työhyvinvointi on tärkeää ja jatkuvaan oppimiseen kannustetaan.
TYÖNKUVA
Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:

Kiinteistöautomaatioon liittyvien ohjauskomponenttien ja ohjausjärjestelmien (kattaen mm. vesi-, paineilma- ja puhdastilojen ilmanvaihtojärjestelmien) ylläpitäminen sekä niiden integrointi muihin tietojärjestelmiin.

Tuotantolinjojen hankinta- ja muutosprojekteihin osallistuminen ja niiden vaatimusmäärittelyistä vastaaminen huomioiden niin tiedonkeruun, liitettävyyden kuin tietoturvankin.

Tiivis sisäinen sekä ulkoinen yhteistyö konsernin globaalin tietohallinnon, paikallisen tuotantoyksikön ja muiden IT-funktioiden sekä toimittajakumppanien kanssa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi automaatiotekniikka). Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä mutta arvostamme työkokemusta esimerkiksi tuotannon tai prosessiteollisuuden tehtävistä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aktiivinen työskentelyote sekä valmiudet työskennellä sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kanssa. Olet kykenevä ottamaan haltuusi kokonaisvastuun omasta toimintakentästäsi ja pyrit aktiivisesti ja tuloshakuisesti tarttumaan asioihin ja ratkomaan ongelmatilanteita jatkuvalla yhteistyöllä eri sidosryhmien kanssa myös kiireen keskellä. Olet luonteva, sujuvasanainen ja vuorovaikutteinen kommunikoija niin suomen kuin englanninkin kielellä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme rekrytointiprosessissa nopeasti henkilökohtaisiin haastatteluihin!

Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Turku

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kansainvälisen Bayerin ydinosaaminen on Life Science -alalla terveydenhoidon ja maatalouden parissa. Innovaatioyrityksenä Bayer näyttää suuntaa tutkimusintensiivisillä alueilla. Bayerin tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Kansainvälinen toimintamme Suomessa keskittyy reseptilääkkeisiin: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, tuotantoon ja useiden kansainvälisten kliinisten tutkimusten johtamiseen. Bayer työllistää Suomessa runsaat 900 henkilöä. Toimipaikkamme ovat Espoossa ja Turussa. Bayerilla saat työskennellä työkulttuurissa, jossa arvostetaan henkilöstön paloa luoda uraauurtavia innovaatioita ja annetaan mahdollisuus muuttaa maailmaa. Turun tuotantolaitos on osa Bayerin globaalia lääkevalmistusorganisaatiota, missä keskitymme polymeeripohjaisten lääkeannostelumenetelmien valmistukseen ja jakeluun.