(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonohjaaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Haluatko työskennellä mukavan ja avoimen tiimin jäsenenä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka nauttii nopeasti vaihtuvista tilanteista ja vauhdikkaasta työarjesta? Hae meille töihin!

Etsimme nyt tuotannonohjaajaa Vantaalle vastaamaan yhden asiakkuuden tuotannonohjauksesta. Työtehtäviäsi on asiakaspalvelu puhelimitse, työtilausten vastaanotto Tampuuri-järjestelmässä ja töiden ajantasainen välittäminen asentajille sekä tuotannonohjaus. Rajapintoina sinulla ovat asiakkaamme, Caverionin huoltohenkilöstö ja ulkopuoliset huoltoyhtiöt.

Työsuhde on määräaikainen ja työsuhteen kesto on 2.8.2020 asti.

Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Vauhdikkaat ja nopeatempoiset työpäivät tuovat mukavasti haastetta tekemiseen. Käytössäsi on hyvät ja nykyaikaiset työkalut, jotta onnistut omassa tehtävässäsi. Käy lukemassa lisää caverionilaisista: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Työcaverit ja tiimityöskentely on iso osa Caverionia, mutta tässä työssä viihdyt parhaiten, jos olet tottunut työskentelemään myös itsenäisesti vastaten omasta tekemisestäsi. Sinulla voi olla esim. toisen asteen tutkinto tai ylioppilastutkinto taskussasi. Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä etkä pelkää tarttua puhelimeen! Käytät sujuvasti myös englanninkieltä ja MS Office -ohjelmistoja. Eduksesi on aiempi kokemus Tampuuri-järjestelmästä.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Milla Äikäs, p. 040 307 5053 klo 9-11 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 5.4.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Haastattelujen ensimmäinen vaihe tullaan toteuttamaan videohaastatteluna.