(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonohjaaja
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Saavatko erilaiset järjestelmät ja niihin tutustuminen sinut syttymään? Oletko hyvä hahmottamaan asioita ja omaat erinomaiset priorisointitaidot? Kaipaatko uutta steppiä urallesi ja sitä näytönpaikkaa, jonka jokainen joskus toivoo osuvan omalle kohdalle? Haluatko työskennellä asiantuntevassa, huumorintajuisessa ja kannustavassa työyhteisössä, kaveria ei jätetä hengessä?

Mikäli vastasit kyllä, meillä Barona Logistiikalla saattaa olla juuri sinulle TUOTANNONOHJAAJAN paikka auki ulkoistuskohteessamme Vantaan Viinikkalassa sijaitsevassa Wihurin Metro-tukun logistiikkakeskuksessa.

Me Barona Logistiikalla olemme sisälogistiikan tekijöitä ja ratkaisijoita, katseemme on tiiviisti tulevassa. Ammattimainen ja sitoutunut henkilöstö on meille ylpeydenaihe ja toimintamme kulmakivi. Panostamme vahvasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja koulutukseen. Meille on tärkeää, että työpaikoillamme viihdytään!

Tuotannonohjaajan pääsääntöiseen tehtävänkuvaan kuuluu toimitusvirran ja keräilyn ohjaus. Työssäsi hallinnoit ja aikataulutat keräilyn toimintoja yhdessä asiakkaan kanssa ja viestit sekä raportoit aktiivisesti sidosryhmille tuotannon tilannekuvaa. Näiden lisäksi tuet keräilijöitä työssään järjestelmäpuolella ja autat tuotantoa muun muassa virheiden selvittämisessä.

Menestyäksesi tässä työssä, täytyy sinulla olla kykyä omaksua uusia järjestelmiä ja innokkuutta oppia uutta. Toivomme, että omaat hyvät priorisointitaidot ja sinulla pysyvät langat käsissä tiukemmassakin tilanteessa. Löytyyhän sinulta myös järjestelmällinen sekä tehokas työote. Aikaisempi kokemus varastonhallintajärjestelmistä (SAP ensisijaisesti) on suureksi eduksi. Työssäsi teet myös paljon yhteistyötä asiakkaan, työnjohdon ja työntekijöiden kanssa, joten löytyyhän sinulta lisäksi ripaus asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä tehdä yhteistyötä muiden kanssa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta logistiikan tehtävistä ja ymmärrystä logistiikan prosesseista, mutta pakollista tämä ei kuitenkaan ole, sillä kaikista tärkeintä on aito motivaatio kehittää omaa osaamistasi. Englannin kielen osaaminen tulee myös työssä tarpeeseen.

Töitä tehdään klo 06-22 välillä. Logistiikkakeskus on toiminnassa läpi viikon ja tämän vuoksi viikonlopputyöt kuuluvat säännölliseen vuoronkiertoon. Työsuhde on vakituinen ja aloitus työssä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.