(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonohjaaja
Indoor Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

TUOTANNONOHJAAJA INDOOR GROUP OY:N LOGISTIIKKAAN

Indoor Group Oy:n logistiikka tuottaa toimitusketjun palveluita konsernin Asko ja Sotka ketjuille. Keskusvarastoinnin ja terminaalitoimintojen palvelut tuotetaan pääosin Lahden Iso-Paavolankadulla sijaitsevasta keskusvarastokokonaisuudesta. 

Haemme tuotannonohjaajaa Indoor Group Oy:n keskusvarastolle 

Tuotannonohjaaja toimii logistiikkaa ohjaavan tiimin jäsenenä vastaten varasto- ja terminaalituotannon kustannustehokkaasta ja laadukkaasta operatiivisesta ohjauksesta. Keskeisimpiä tehtäviä ovat keskusvaraston ja terminaalin operatiivisen tuotannon suunnittelu ja päivittäinen ohjaus yhteistyössä sisälogistiikan palveluntuottajien kanssa. Olennaista tehtävässä on myös oikea-aikainen, täsmällinen viestintä ja raportointi hankintaorganisaatiolle sekä myymälöille.
Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkaa vastuuntuntoista otetta, oma-aloitteellista oppimiskykyistä asennetta sekä hyvää perusosaamista käyttää järjestelmiä, kuten ERP, WMS ja Microsoft perusohjelmistot. Eduksi tehtävässä on kokemus varasto- ja logistiikka-alan tehtävistä. Myös työnjohto-osaaminen sekä mahdollinen soveltuva logistiikan tai kaupan alan koulutus on hyödyksi.

Tarjoamme itsenäisen tehtävän, johon voi myös itse vaikuttaa. Tehtävässä onnistumiseen saa lisäksi vahvan tuen kollegoilta. Työajat painottuvat arkipäiviin ja ovat varsin säännölliset. Indoor Group Oy tukee mm. työntekijöidensä urheilu- ja kulttuuriharrastuksia. Lisäksi henkilökunnalla on merkittäviä henkilökuntaetuja kodin sisustamiseen.

Hakemukset palkkatoiveineen on toimitettava viimeistään 13.10.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta.
Tehtävään liittyvät tiedustelut sähköpostitse varastopäällikkö Juha Forsströmille, juha.forsstrom@indoorgroup.fi.