(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonohjaaja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TUOTANNONOHJAAJAA runkotuotantoon.


Tehtäviisi kuuluu

Tuotannonohjaajana pääset työskentelemään monipuolisesti runkotuotannon eri osastoilla tuotannonohjaajana.Osallistut tuotantoprojektin seurantaan, analysointiin ja varmistat töiden edistymisen raportoinnin. Alustat korjaavia toimenpiteitä. Osallistut erilaisten tuotantoskenaarioiden laadintaan ja toteuttamiseen eri sidosryhmien kanssa.

Tuotannonohjaajana toimit muuttuvassa ja kehittyvässä telakkaympäristössä. Pääset myös osallistumaan SAP- ja MES-tuotannonohjausjärjestelmien implementointiin.

Saat mahdollisuuden työskennellä tiiviisti kokeneiden osaajien kanssa ja oppia heiltä tuotannonohjauksesta. Tuemme sinua kauaskantoisessa kehityksessäsi niin telakan sisäisillä kuin ulkopuolisillakin koulutuksilla.


Toivomme hakijalta

Sinulla on vähintään alempi tekniikan tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä muutaman vuoden työkokemus teollisuuden toiminnasta.

Pidät haasteista ja pystyt toimimaan nopeatempoisessa työympäristössä. Vahvuuksiasi ovat yhteistyökyky sekä hyvät neuvottelutaidot.

Hallitset Microsoft Office-ohjelmistot ja kommunikoit hyvin englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. Tuotannonohjausyksikkö antaa hyvät lähtökohdat päästä sisälle telakan toimintaympäristöön.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Kati Karlsson
Osastopäällikkö, tuotannonohjaus
+358 50 462 4645 (to 17.1. klo 15–16 ja ma 21.2. klo 15–16)
kati.karlsson@meyerturku.fi