(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonohjaaja Oy MAPROMEC Ab:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Tuotannonohjaaja Oy MAPROMEC Ab:lle

 

Oy MAPROMEC Ab on yksityisomistuksessa oleva itsenäinen yritys, joka aloitti toimintansa 1994. Meillä on moderni konekanta ja tuotantotilat, ja panostamme jatkuvasti tuotantomenetelmien kehittämiseen ja automatisointiin mm. robottien avulla. Järjestelmätoimittajana voimme, paikallisen yhteistyöverkoston avulla, ottaa vastuullemme tuotekokonaisuuksia raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen, koottuna ja toimitusvalmiina. Toimituksia lähtee ympäri maailmaa.

 

Etsimme yhteistyökumppanillemme Oy MAPROMEC Ab:lle tuotannonohjaajaa vakituiseen tehtävään.

 

Tuotannonohjaajan päätehtävä on ohjata, johtaa ja kehittää tuotantotoimintoja Mustasaaressa, Sepänkylän tehtaalla. Tehtaalla tekee töitä alansa ammattilaiset, joiden esimiehenä tuotannonohjaaja toimii. Esimiestyö kuuluu tiiviisti päivittäiseen tekemiseen ja yhteistyötä tehdään toisen tuotannonohjaajan kanssa.

 

Mapromecillä pääsee tekemään töitä kansainvälisessä ympäristössä, sillä valtaosa tuotteista lähtee asiakkaille ympäri maailmaa. Kansainvälisyyden lisäksi myös laatu- ja ympäristöasiat tulevat tutuksi, sillä Mapromecillä on useita sertifikaatteja, kuten ISO 9001 ja ISO 14001. Englannin kielen osaaminen on välttämätöntä kansainvälisyyden vuoksi ja ruotsin kielen taitaminen katsotaan eduksi.

 

Tehtävässä menestyy jo tuotantoympäristöstä kokemusta saanut tekijä, joka sitoutuu pitkäjänteiseen kehitystyöhön. Tärkeää on myös halu jatkuvaan uuden oppimiseen parhaiden tulosten aikaansaamiseksi. Sopiva koulutustausta voisi olla insinööri. Tuotannonohjaaja on myös johtoryhmän jäsen, joten raportointi oman vastuualueen asioista on tärkeä osa työtä.

 

Työ sijaitsee Mustasaaressa, Mapromecin Sepänkylän tehtaalla ja työtä tehdään päivävuorossa. Uuden tuotannonohjaajan toivotaan aloittavan työt elokuussa tai viimeistään syksyn 2019 aikana.

 

Jos paikka tuotannon vetäjänä kansainvälisessä ympäristössä kiinnostaa, lähetä CV ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Hakua hoitaa Adecco Vaasa ja kaikki tiedustelut tehtävään liittyen voi osoittaa Pauliina Rintalalle (pauliina.rintala@adecco.fi tai 0401495197). Hakuaikaa on 21.7.2019 saakka ja hakijoita käsitellään jo hakuaikana.