(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonohjaaja DEKRAn metallilaboratorioon Turkuun!
DEKRA Industrial Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Kiinnostaako asiantuntijan työ metallilaboratoriossa? Omaatko teknistä taustaa ja kokemusta tuotannon ohjaamisesta? Mikäli kyllä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi!

Haemme reippaalla asenteella varustettua

teknistä asiantuntijaa tuotannonohjaustehtäviin

DEKRAn Turussa sijaitsevaan metallilaboratorioon toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat metallilaboratoriomme tuotannon (koneistus, asiakaspalvelu ja testaus) ohjaustehtävät sekä asiakasyritystemme testaustoimeksiantojen vastaanottaminen sekä käsittely. Työroolissasi toimit myynnin ja tuotannon rajapinnassa. Keskustelet päivittäin asiakkaidemme sekä sidosryhmiemme kanssa puhelimitse ja sähköpostilla tilauksiin liittyvistä teknisistä yksityiskohdista sekä käytännön järjestelyistä. Tehtäviisi kuuluu myös teknistä dokumentointia ja testaustuotantomme avustamista.

Toivomme sinulta teknistä korkeakoulututkintoa (DI esim. materiaalitekniikka, metallurgia) sekä kokemusta vastaavista työtehtävistä. Olet kenties aikaisemmin toiminut konepajateollisuudessa esimerkiksi työnjohtotehtävien parissa tai osana asiantuntijatiimiä. Metallien laboratoriotutkimusten tuntemuksen katsomme eduksi, mutta arvostamme myös kokemusta sekä asiantuntijuutta konepajateollisuuden suunnittelutehtävistä, kunnossapidosta tai laadunvarmistuksesta. Nautit monipuolisesta, tarkkuutta vaativasta työstä ja omaat erinomaiset tiimityötaidot. Asiakasrajapinnassa työskentely edellyttää oma-aloitteista, joustavaa ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä halua ja valmiuksia vaativaan ja itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät IT-taidot sekä sujuva suomen ja englannin kielitaito. Mahdollinen kokemuksesi teknisten spesifikaatioiden ja standardien käsittelystä on tärkeä voimavara.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän alansa johtavan, kansainvälisen yrityksen palveluksessa sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä materiaalitekniikan ja laboratoriotyön asiantuntijana Suomessa. Kaupan päälle saa mukavan ja asiantuntevan työyhteisön!

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja ansioluettelon muodossa 30.10.2019 mennessä.

Työt alkavat vuodenvaihteessa 2020. Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde solmitaan suoraan DEKRAn kanssa.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, olethan yhteydessä Baronalla Kati Blinnikka-Pullolaan puh. 050 370 8435, tavoitettavissa ke 16.10. klo 13-14 ja to 24.10. klo 14.30-15.30 välisinä aikoina