(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon/lähettämön operaattori Pirkkalaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2018Työn kuvaus:
  Oerlikon Balzers is one of the world’s leading suppliers of surface technologies that significantly improve the performance and durability of precision components as well as tools for the metal and plastics processing industries.Worldwide, more than 1’100 coating systems are in operation at Oerlikon Balzers facilities and its customers. Equipment engineering and assembly of Balzers' systems are processed in Liechtenstein and in Bergisch Gladbach (Germany). Oerlikon Balzers operates a dynamically growing network of more than 100 coating centres in 35 countries in Europe, the Americas and Asia. Oerlikon Balzers is - together with Oerlikon Metco - part of the Surface Solutions Segment of the Switzerland-based Oerlikon Group (SIX: OERL).
   
Etsimme asiakkaallemme Oerlikon Balzersille Pirkkalaan TUOTANNON JA LÄHETTÄMÖN OPERAATTORIA. Työ alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, josta on mahdollisuus rekrytoitua vakituisiin tehtäviin asiakasyrityksemme kirjoille.  
 
Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja huolellinen tekijä. Kannat vastuun työsi jäljestä ja ymmärrät tarkan työnjäljen merkityksen. Päivät ovat ajoittain hektisiä ja toimitusaikatauluihin voi tulla muutoksia. Sinulta löytyykin paineensietokykyä sekä joustavuutta ja hyvää pelisilmää sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Sinulla on modernit IT-taidot ja pärjäät englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Jos tunnet jo ennalta koneistustyökaluja tai sinulla on muuta teknistä taustaa, on tämä tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä - tehtävään saat kyllä kattavan perehdytyksen.  
 
Tehtävässä toimit tuotannon työtehtävien lisäksi tavaran vastaanoton ja lähetyksen sekä jälkikäsittelyn tehtävissä. Vastaat tavaroiden käsittelystä, esim. työkalujen pesusta ja muista tuotannollisista tehtävistä sekä kirjausten tekemisestä järjestelmään. Yhtenä päivänä viikossa viet kuljetuksia yrityksen pakettiautolla (tehtävässä pärjäät B-ajokortilla).  
 
Tarjoamme sinulle työn vakaassa asiakasyrityksessämme sekä rempseän ja sitoutuneen työyhteisön tuen. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja jatkossakin sinulla on apunasi osaavien kollegoidesi tuki. Etenet työssä osaamisesi ja tuotetuntemuksesi karttuessa haastavampiin työtehtäviin. Tehtävänkuvaa on myös jonkin verran mahdollista muokata valittavan henkilön osaamisen mukaan. Tällä hetkellä työtä tehdään yhdessä vuorossa, mutta toivomme sinulta valmiutta työskennellä tulevaisuudessa myös kahdessa vuorossa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.adecco.fi. Liitä hakemukseen mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi. Hae tehtävää mahdollisimman pikaisesti (kuitenkin viimeistään 4.3.2018). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotannon ja lähettämön operaattori


Sijainti:  PIRKKALA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Anna-Leena Mustonen, +358503869112


Toimipaikka:  Tampere