(Poistunut julkaisusta)

TUOTANNONKEHITYSPÄÄLLIKKÖ
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Tehtävänäsi on johtaa tuotannonkehitystiimiä ja tehdä tiivistä yhteistyötä tuotannon linjaorganisaation kanssa tehtaan tuottavuuden, tehokkuuden sekä toimitustäsmällisyyden ja -kyvyn optimoimiseksi. Päävastuualueitasi ovat nykyisten valmistusmenetelmien ja prosessien kehitys, automaatiokehitys sekä tuotannon digitalisaatio- ja järjestelmäkehitys. Lisäksi olet keskeisessä roolissa luomassa, kehittämässä ja juurruttamassa tuotantoon yhtenäisiä, lean-periaatteiden mukaisia prosesseja ja toimintatapoja.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

o Vahvaa työkokemusta kehitystehtävistä valmistavassa teollisuudessa

o Ratkaisukeskeistä ja analyyttista lähestymistapaa sekä ongelmaratkaisukykyä

o Aitoa innostusta ja kiinnostusta jatkuvaan parantamiseen

o LEAN-ymmärrystä ja –osaamista

o Soveltuvaa tekniikan alan ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa

o Hyviä esimies- ja yhteistyötaitoja

o Sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa

o Kokemus tuotannon automaatiokehityksestä katsotaan eduksi.

 

Toimenkuva koostuu tehtävistä, joiden painopisteet räätälöimme tehtävään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen pohjalta.

 

Tarjoamme haasteellisen työn dynaamisessa toimintaympäristössä. Ympärillesi saat ammattilaisista koostuvan tiimin ja erinomaisen työympäristön. Monipuolisessa tehtävässä pääset varmasti haastamaan itsesi ja kehittämään omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle ja kuulut tuotannon johtoryhmään.

 

Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 16.12.2019 mennessä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Maarit Karhumaa p. 020 599 2206, tavoitettavissa 9.-12.12 klo 13–14, tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@abloy.com