Tuotannonkehitysinsinööri
Swegon ILTO Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

 

Etsimme tehtaallemme Kaarinaan

Tuotannonkehitysinsinööriä

 

Feel good inside!

 

Toimenkuvaasi kuuluu Swegonin asuntoilmanvaihdon tuotantoprosessien ylläpito ja kehitys. Vastaat tiimisi kanssa tuotannon kappaleseurantajärjestelmästä, testilaitteistamme ja testausohjelmistoistamme, niiden toimivuudesta ja kehittämisestä sekä CE-vaatimustenmukaisuudesta. Osallistut myös tuotannon layout-suunnitteluun, työmenetelmäkehitykseen ja työntutkimukseen. Teet työtäsi kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotannonkehitystiimin tukemana, tiimistäsi löytyy osaamista softasuunnittelusta asennukseen.

 

Odotamme Sinulta vähintään insinööritasoista teknistä koulutusta ja jo hankittua kokemusta vastaavista tehtävistä. Osaat suunnitella tuottavuutta parantavia prosesseja tinkimättä laadusta, turvallisuudesta ja työhyvinvoinnista. Olet työotteeltasi tarkka, ratkaisukeskeinen ja säntillinen ja osaat viedä visiosi dokumentoidusti ajatuksesta käytäntöön. Arvomme Customer Empathy, Trust and Commitment kuvastavat myös omaa toimintatapaasi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti vähintään suomea ja englantia ja ymmärrät ohjelmoinnin perusteet.

 

Sinulle tarjotaan monipuolinen, itsenäinen ja mielenkiintoinen tehtävä alan nykyisten ja tulevien huipputuotteiden parissa kasvavassa ja vakaassa yrityksessä sekä organisaation vahva tuki. Meillä viihdytään pitkissä työsuhteissa ja pidämme työntekijöistämme hyvää huolta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Production Manager Jani Leppänen, puh 040 - 579 3792 tai Director, HR Jaana Kytöluhta, puh. 040 – 552 2546.

 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@swegon.fi viimeistään 31.1.2021.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot