(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonkehitysinsinööri
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Haemme Joensuuhun Door Control -liiketoimintayksikköön

TUOTANNONKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Päätehtäväsi tulee olemaan tuotannon tehokkuuden, toimitusvarmuuden, laadun ja tuotantoautomaation kehittäminen yhdessä tiimin kanssa.

Olet kehittäjäluonne jolle ongelmien pohtiminen, ratkaiseminen sekä uusien ideoiden kehittäminen ovat mieleistä. Pidät tiimin kanssa työskentelystä ja sinulla on hyvä yhteistyötaidot, mutta sinulta löytyy myös itsenäistä ja tavoitteellista otetta työhön.

Edellytämme sinulta insinööri- tai DI-koulutusta, englannin kielitaitoa, sekä 3D suunnitteluosaamista. Aikaisempi kokemus valmistavan teollisuuden tuotannon kehittämistehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme myös lean- ja SolidWorks-osaamista.

Abloylla pääset työskentelemään perinteisen teollisuuden ja digitaalisten ratkaisuiden rajapinnalla. Kanssamme sinulla on mahdollisuus tutustua uuden ajan oviympäristö- ja kulunvalvonnan teknologiaan ja olla mukana luomassa alan tulevaisuutta. Iso, kansainvälinen organisaatiomme tarjoaa runsaasti kehittymismahdollisuuksia uralla, sekä osaavien kollegojen tukea.

Lisätietoja tehtävästä antaa 5.8. alkaen tuotantopäällikkö Harri Saastamoinen, p. 020 599 2279 tai sähköpostilla harri.saastamoinen@abloy.com

Täytä hakemus palkkatoiveineen 16.8.2019 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?24973477&lang=fi-FI