(Poistunut julkaisusta)

TUOTANNONKEHITYSINSINÖÖRI
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

FläktGroup kasvaa – tule mukaan menestykseen!

ETSIMME TUOTANNONKEHITYSINSINÖÖRIÄ TURKUUN JA TOIJALAAN

Tehtäväsi on parantaa tuotannon tehokkuutta ja tuottavuutta yhdessä tuotannon johdon, laatu- ja tuotannonkehitystiimien kanssa. Viet LEAN hankkeita eteenpäin ja teet jatkuvaa parantamista tuotannossa. Tehtävässäsi teet työntutkimusta, ylläpidät tuotedataa ja standardivalmistusaikoja toiminnanohjausjärjestelmässä. Osallistut myös tuotekehityshankkeiden tuotannollistamiseen ja investointiprojektien toteutuksiin. Toimit yhteistyössä kunnossapidon, asiakkaiden ja laitetoimittajiemme kanssa.

Odotamme sinulta halua kehittää tuotantotyön tehokkuutta ja turvallisuutta yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Sinulla on muutaman vuoden kokemus työmenetelmien tutkimisesta ja valmistavasta teollisuudesta. Olet tottunut käsittelemään tietoa erilaisissa järjestelmissä, kuten toiminnan- tai tuotannonohjausjärjestelmissä sekä yleisissä toimisto-ohjelmissa. Sopiva koulutustausta on esim. tuotantotalous, LVI-, kone- tai energiatekniikka tai automaatio. Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet kehityshenkinen ja tuloshakuinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittää tuotannon prosesseja.

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävistä saat tuotannonkehityspäällikkö Erno-Petteri Saikkoselta (Turussa sijaitseva tehtävä) p. 040-868 3122, soittoajat 8.11. klo 14-15 ja 12.11. klo 14-15 ja tuotannonkehityspäällikkö Markku Tausalta (Toijalassa sijaitseva tehtävä) p. 040-868 3147.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake verkossa 16.11. mennessä.