(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonkehitysinsinööri
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Etsimme tuotannonkehitysinsinööriä vastaaman tuotantomme ympäristön ylläpidosta ja kehittämisestä, tuotantokapasiteetin ja -layoutin suunnittelusta, kustannuslaskennasta sekä tuotantomenetelmien kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat myös työtapojen standardointi ja jatkuvan parantamisen edistäminen sekä tuotannon toimintamallien suunnittelu, koordinointi ja niiden saattaminen käytännön toimenpiteiksi tuotannossa. Toimit tiiviissä yhteistyössä projektitiimien, tuotannon esimiesten, prosessinkehityksen, kunnossapidon, laadun sekä tuotannontyöntekijöiden kanssa. Viet suunnitellut muutokset ja toimintamallit tuotantoon asti ja luot positiivisella asenteellasi rakentavaa ja jatkuvan parantamisen ilmapiiriä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esim. insinööri tai DI) ja sinulla on kokemusta sekä näkemystä tuotantomenetelmien ja toimintatapojen kehittämisestä Lean ajatusmallin mukaisesti. Katsomme eduksesi myös menetelmäsuunnittelun tuntemuksen sekä talous- ja kustannuslaskenta osaamisen.

Henkilönä olet aikaansaava, joustava, ongelmanratkaisukykyinen ja pystyt työskentelemään hektisessäkin tuotantoympäristössä. Toimit tilanteen mukaan joko itsenäisesti tai osana ryhmää. Osaat myös innostaa ja motivoida muita yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Pystyt kommunikoimaan englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 30.7.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Salmi, 040-5742070. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com