(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonkehitysinsinööri
Fläkt Woods Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haemme nyt Turkuun kokemusta omaavaa

TUOTANNONKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Tehtäväsi on parantaa tuotannon tehokkuutta ja tuottavuutta yhdessä tuotannon johdon sekä laatu- ja tuotannonkehitystiimien kanssa. Viet LEAN-hankkeita eteenpäin ja teet jatkuvaa parantamista tuotannossa. Osallistut tuotekehityshankkeiden tuotannollistamiseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu investointihankkeisiin osallistuminen ja tuotannollistajan rooli tuotekehitys- ja muissa mahdollisissa hankkeissa. Ylläpidät tuotedataa ja standardivalmistusaikoja QAD -järjestelmässä. Toimit yhteistyössä kunnossapidon, asiakkaiden ja laitetoimittajiemme kanssa.

Odotamme Sinulta insinöörin koulutusta tai sitä vastaavaa koulutusta soveltuvalta alalta. Sinulla on aikaisempaa työkemusta projektijohtamisesta tai projektiohjautuvasta työstä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat keskustella ja kommunikoida englannin kielellä. Etsimällämme henkilöllä on sujuvat IT-taidot (AutoCad, Excel, Word jne.).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä osana tavoitteellista ja eteenpäin pyrkivää tuotantotiimiä. Alan johtavana yrityksenä Fläkt Woods Oy tarjoaa sinulle näköalapaikan toimialalle, sisäänajon ja koulutuksen tehtäviisi sekä esimiesten ja kollegojen täyden tuen kehittymisellesi.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotannonkehityspäällikkö Markku Tausa, puh. 040 868 3147 9.2.2018 klo 13-14 ja 16.2.2018 klo 13-14.

Hae tehtävää 26.2.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Aloitamme haastattelut heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.