(Poistunut julkaisusta)

Tuotannonkehitysinsinööri Inka Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018Työn kuvaus:
  Inka on Pohjoismaiden johtava nauhatuotteiden valmistaja ja toimittaja. Yli sadan vuoden kokemuksella, jo vuodesta 1898, Inka valmistaa korkealaatuisia kudottuja ja punottuja nauha- ja nyörituotteita. Inka-brändi on alalla kansainvälisesti erittäin tunnettu ja sitä pidetään hyvän laadun ja palvelukyvyn takeena.
Inka valmistaa, jatkojalostaa ja myy kudottuja ja punottuja korkealaatuisia nauhatuotteita teollisiin tarpeisiin. Tuotteitamme käytetään monenlaisissa teknisesti vaativissa käyttötarkoituksissa ja asiakkainamme on johtavia yrityksiä useilta eri toimialoilta.
Kaikki Inka-tuotteet valmistetaan Killinkosken tehtaalla.
 
Haemme nyt TUOTANNONKEHITYSINSINÖÖRIÄ
 
Etsimme tuotannonkehitysinsinööriä vastaamaan tuotantomme ja tuotantomenetelmiemme kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluvat myös työtapojen standardointi ja jatkuva kehittäminen sekä tuotannon toimintamallien suunnittelu, koordinointi ja niiden saattaminen käytännön toimenpiteiksi tuotannossa. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon esimiesten, kunnossapidon, laadun sekä tuotannontyöntekijöiden kanssa. Viet suunnittelut muutokset ja toimintamallit tuotantoon asti ja luot positiivisella asenteellasi rakentavaa ja jatkuvan parantamisen ilmapiiriä.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai DI) ja kokemusta sekä näkemystä tuotantomenetelmien ja toimintatapojen kehittämisestä. Eduksesi katsomme menetelmäsuunnittelun tuntemuksen sekä talous- ja kustannuslaskennan osaamisen.
Työotteeltasi olet aikaansaava ja ongelmanratkaisukykyinen. Osaat innostaa ja motivoida muita yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä tarvittaessa. Tehtävä on alkuun vuoden kestävä määräaikainen kehitysprojekti, jonka jälkeen on mahdollisuus työsuhteen jatkamiseen.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän tuotannon kehitystyön parissa alansa Pohjoismaiden johtavan yrityksen palveluksessa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi  15.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tuotannonkehitysinsinööri


Sijainti:  KILLINKOSKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere