Tuotannonjohdon assistentti, Inora, Iisalmi
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022
Pidätkö rutiininomaisista tehtävistä? Haluatko työskennellä toimistossa, mutta et kuitenkaan pelkää vetää turvakenkiä jalkaan ja mennä tehtaan puolelle? Tämä voisi olla sinun paikkasi! Etsimme Inoralle Iisalmeen tuotannon assistenttia, jonka päätehtävänä on vastata tuotantorakenteiden oikeellisuudesta. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä tiiviiseen tiimiin työskentelemään yrityksen johdon kanssa. Yrityksen toimintatapoja ollaan juuri uudistamassa, ja pääset tärkeänä osana vaikuttamaan Inoran tulevaisuuteen!
KUVAUS
Tässä roolissa tärkein tehtäväsi on vastata tuotantorakenteiden oikeellisuudesta, jotta oikea määrä aineita poistuu varastosta, kun tuote siirretään ERP järjestelmässä tuotantojonoon. Käyt läpi raaka-ainemäärien oikeellisuuden jonoon siirrettäessä, sekä ennakoit tulevia ongelmia väärien tuoterakenteiden kohdalla. Työsi tulokset näkyvät hyvänä varastohallintana ja tuotannon työn selkeytenä. Työ on toimistotyötä, mutta turvakengät tulevat pysymään jalassa, sillä pidät aktiivisesti yhteyttä tuotannon puolelle. Tässä tehtävässä on hyvät mahdollisuudet etenemiseen yrityksen sisällä ja mahdolliset tulevat työtehtävät voidaan muokata sinun osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisiksi. Haluaisitko tehdä sosiaalista mediaa, ostoa tai tilauksia? Näitä pystyy hyvin sovittamaan rooliin.

Tarjoamme

Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen

Hyvät etenemismahdollisuudet

Muokattavissa olevan roolin

Mahdollisuuden päästä muovaamaan Inoran uutta strategiaa

TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esimerkiksi kaupallinen)
* Kykyä tehdä rutiininomaisia tehtäviä
* Hyvät tietotekniset valmiudet (erityisesti excel)
* Kykyä työskennellä suomeksi


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Iisalmi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Inoran puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Inora on kotimainen ja kasvollinen, lähes 60-vuotias perheyritys Iisalmesta. Valikoimaamme kuuluvat kestävät, tarpeelliset ja elämää sujuvoittavat rakentamisen, pakkaamisen ja asumisen tuotteet niin kuluttajille kuin ammattilaiskäyttöön.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545669
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio