(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon vuorotyönjohtaja
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Haemme

VUOROTYÖNJOHTAJAA

Metsä Woodin Suolahden havuvaneritehtaalle.

Millainen työ sinua odottaa?

Tuotannon kannalta keskeisessä tehtävässä vastaat tuotantoprosessin tehokkaasta päivittäisestä toiminnasta vuorosi osalta. Olet vastuussa johtamisesta ja kehittämisestä yhtiön asettamien turvallisuus-, tuotanto-, laatu-, kustannus-, henkilöstö- ja asiakkuustavoitteiden mukaisesti. Työ on vuorotyötä.
 

Miksi Metsä?
Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän mukavassa työyhteisössä. Pääset kehittämään tuotantoprosessia ja -menetelmiä sekä omaa ammatillista osaamistasi.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen
Odotamme sinulta aktiivista otetta työhön, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oman ammattitaitosi ja työpanoksesi kehittämiseen.


Sinulla on jo kokemusta tehdasympäristöstä, mieluiten metsäteollisuuden parissa sekä tehtävään soveltuva amk-tasoinen tekninen koulutus. Esimiehenä olet kannustava ja osaat tukea henkilöstöä itseohjautuvaan toimintaan valmentavalla otteellasi.

Lisätietoja
Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Titta Piesala, p. 040 662 0630 titta-maaria.piesala@metsagroup.com.

Hae paikkaa!
Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 14.7.2019 mennessä.