(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon vuoromestari
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company, building a better future for us all? UPM leads the forest based bioindustry into a sustainable, innovation-driven, and exciting future. The competence, integrity and drive of our people make us unique. We live by our values – trust and be trusted, achieve together, renew with courage.

 

Haemme tuotannon vuoromestaria määräaikaiseen työsuhteeseen UPM Kalson viilutehtaalle Kouvolaan. Kyseessä on noin vuoden kestävä äitiysloman sijaisuus.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 480 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

 

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Meillä Kalson viilutehtaalla teemme töitä hyvässä yhteishengessä, mikä näkyy myös toiminnan laadussa. Olet tärkeä osa työyhteisöämme eikä yksikään päivä ole samanlainen. Tervetuloa mukaan!” -Jan Kraft, tuotantopäällikkö

 

Mitä teet

Tuotannon vuoromestarina vastaat tehtaan valmistussuunnitelman toteutuksesta ja valvonnasta. Tämän lisäksi sinulla on omassa työvuorossasi vastuu henkilöstön johtamisesta, tuotantotehokkuuden ja laadun varmistamisesta, sekä oman alueesi työturvallisuudesta.

 

Kuka olet

  • Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi puutekniikan tai konetekniikan opintoja)
  • Odotamme sinulta kokemusta teolliseen valmistukseen liittyvistä työnjohtotehtävistä
  • Olet valmis tekemään vuorotyötä
  • Arvostamme yhteistyökykyisyyttä sekä myönteistä asennetta työtehtäviäsi kohtaan
  • Englannin kielen taitosi on hyvä

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Jan Kraft, tuotantopäällikkö, puh. 0204156611.

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksesi 1.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen, contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti

UPM on tupakoimaton työpaikka.