(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon vuoromestari
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Etsimme nyt tuotannon vuoromestaria 3-kerrosparketin taustaviilun valmistukseen Kalson viilutehtaallemme. Työsuhde on vuoden määräaikaisuus, jonka mahdollinen jatko arvioidaan työsuhteen loppuvaiheessa.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 484 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi,

Mitä teet

Tuotannon vuoromestarina vastaat tehtaan valmistussuunnitelman toteutuksesta ja valvonnasta. Tämän lisäksi sinulla on omassa työvuorossasi vastuu henkilöstön johtamisesta, tuotantotehokkuuden ja laadun varmistamisesta, sekä oman alueesi työturvallisuudesta.

Kuka olet

  • Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi puutekniikan tai konetekniikan opintoja)
  • Odotamme sinulta kokemusta teolliseen valmistukseen liittyvistä työnjohtotehtävistä
  • Olet valmis tekemään vuorotyötä
  • Arvostamme yhteistyökykyisyyttäsi sekä myönteistä asennettasi työtehtäviäsi kohtaan
  • Englanninkielen taitosi on hyvä

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Miettinen, tehtaanjohtaja, puh. 0204156550, tai Jan Kraft, tuotantopäällikkö, puh. 0204156611.

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksesi 24.06.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen, contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.