(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon vuoroesimies
Kalaneuvos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Etsimme Sastamalaan vakituiseen työsuhteeseen

Tuotannon vuoroesimiestä

kaksivuorotyöhön.

Vastaat omassa vuorossasi tuotannon tehokkaasta ja laatuvaatimusten mukaisesta toiminnasta ja toimit vuorosi työntekijöiden esimiehenä.

Tehtävässä menestymisessä tärkeimpiä tarvittavia ominaisuuksia ovat paineensietokyky, esimiestaidot, ripeys, organisointikyky ja omatoimisuus. Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja/tai työkokemuksen kautta hankittu kokemus. Selkeäksi eduksi katsotaan elintarvikeinsinöörin koulutus, työnjohtokokemus sekä laatujärjestelmien tuntemus.

 

Tarjoamme sinulle haastavan tehtäväkokonaisuuden kasvuhakuisessa konsernissa sekä vakituisen työsuhteen menestyvässä perheyrityksessä. Pääset kehittämään ja viemään yritystämme eteenpäin yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Kasvun ja tavoitteiden saavuttamisen myötä myös sinulle tarjoutuu uusia mahdollisuuksia laajentaa toimenkuvaasi.

Tartu haasteeseen ja tule menestymään kanssamme!

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. Käynnistämme haastattelut jo ennen hakuajan päätymistä ja työt alkaisivat heti, kun mahdollista. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel henkilöhakukonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308.

Haku alkaa 17. maaliskuuta 2020 ja päättyy 31. maaliskuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen