Tuotannon varastotyöntekijöitä Earthpacille
Earthpac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Earthpac Oy
Earthpac Oy on pitkän kokemuksen omaava pakkausalan yritys ja yksi alansa johtavista toimijoista. Yritys tarjoaa puu-, kuitu- ja muovipakkaustuotteiden lisäksi erilaisia asiakaskohtaisia logistiikkapalveluja. Valmistamme tuotteemme valtakunnallisesti neljässä tehdasyksikössä, joista jakelemme yli kolme miljoonaa teollisuuspakkausta vuodessa, niin kotimaahan kuin vientikohteisiinkin.
Toimenkuva
Earthpacin liiketoiminta Voikkaalla kasvaa vahvasti ja haemme nyt lisää tuotannon varastotyöntekijöitä, joiden työnkuvaan kuuluu valmiiden/puolivalmiiden teknologiateollisuuden tuotteiden käsittely, vastaanotto, varastointi ja asiakastoimitukset. Osassa tehtäviä tarvitset trukinajotaitoa.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijoilta työkokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään teollisuuden toimintaympäristössä. Mikäli olet aiemmin toiminut myös kädentaitoa vaativissa tehtävissä, esim. tuotevalmistuksessa tai -kokoonpanossa, jossa olet käyttänyt erilaisia käsityökaluja, on se työn sujuvuuden kannalta ehdottomasti eduksi. Haemme työntekijöitä, joilla on motivaatio kohdillaan, hyvä fyysinen kunto sekä oma-aloitteinen ote työntekoon. Jos omaat vielä joukkuehenkisen työtavan, saatat olla hakemamme henkilö!

Tehtävien menestyksellistä hoitamista tukee teknisen tai logistiikka-alan koulutus, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asennettasi työntekoon. Edellytämme valmiutta 2-vuorotyöhön.
Muut tiedot
Tule rakentamaan yritykseen hyvää työtiimiä, jossa pääset tuomaan omaa osaamistasi mukaan uusiin toimintoihin. Hae tehtävään viipymättä ja täytä sähköinen hakemus os. www.vmp.fi. Liitä hakemukseesi CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
vakinainen
Lisätietoja
Heidi Lehtinen, heidi.lehtinen@eezy.fi, 0440 450 812
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.04.2020 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352598
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Lehtinen (heidi.lehtinen (a) eezy.fi)
  • Puhelin: 0440 450 812
  • Sijainti: Kouvola/Voikkaa