(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon varastotyöntekijöitä Earthpacille
Earthpac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Earthpac Oy
Earthpac Oy on pitkän kokemuksen omaava pakkausalan yritys ja yksi alansa johtavista toimijoista. Yritys tarjoaa puu-, kuitu- ja muovipakkaustuotteiden lisäksi erilaisia asiakaskohtaisia logistiikkapalveluja. Valmistamme tuotteemme valtakunnallisesti neljässä tehdasyksikössä, joista jakelemme yli kolme miljoonaa teollisuuspakkausta vuodessa, niin kotimaahan kuin vientikohteisiinkin.
Toimenkuva
Earthpacin liiketoiminta Voikkaalla kasvaa vahvasti ja haemme nyt lisää tuotannon varastotyöntekijöitä, joiden työnkuvaan kuuluu valmiiden/puolivalmiiden teknologiateollisuuden tuotteiden käsittely, vastaanotto, varastointi ja asiakastoimitukset. Osassa tehtäviä tarvitset trukinajotaitoa.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijoilta työkokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään teollisuuden toimintaympäristössä. Mikäli olet aiemmin toiminut myös kädentaitoa vaativissa tehtävissä, esim. tuotevalmistuksessa tai -kokoonpanossa, jossa olet käyttänyt erilaisia käsityökaluja, on se työn sujuvuuden kannalta ehdottomasti eduksi. Haemme työntekijöitä, joilla on motivaatio kohdillaan, hyvä fyysinen kunto sekä oma-aloitteinen ote työntekoon. Jos omaat vielä joukkuehenkisen työtavan, saatat olla hakemamme henkilö!

Tehtävien menestyksellistä hoitamista tukee teknisen tai logistiikka-alan koulutus, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja asennettasi työntekoon. Edellytämme valmiutta 2-vuorotyöhön.
Muut tiedot
Tule rakentamaan kanssamme hyvää työtiimiä, jossa pääset tuomaan omaa osaamistasi mukaan uusiin toimintoihin. Työsuhde solmitaan tehtävissä suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Hae tehtävään viipymättä ja täytä sähköinen hakemus os. www.vmp.fi. Liitä hakemukseesi CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Kirsi Lantta, Kirsi.Lantta@vmp.fi, 050 414 6369
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.08.2019 mennessä.