(Poistunut julkaisusta)

TUOTANNON VALMISTUSSUUNNITTELIJA
Hermann´s Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2018

Haemme nyt osaavaan joukkoomme TUOTANNON VALMISTUSSUUNNITTELIJAA

Edellytämme sinulta teknistä koulutusta ja laajaa kokemusta suunnittelutyöstä. Hallitset teknisen piirustuksen ja kykenet tuottamaan yksityiskohtaisia ja selkeitä valmistuspiirustuksia. Tunnet julkis- ja laivanrakennuksen sisustusmateriaaleja ja pystyt itsenäiseen ja tuotantotapojamme kehittävään työhön. Hallitset Autocad-perustaidot ja nykyaikaisen mekaniikkasuunnitteluohjelmiston käytön (SolidWorks, Inventor, Pro/E & Creo, Solid edge, Vertex, tms.). Samoin sinulla on perus ATK-taidot (Windows, sähköposti, Excel). Toimit työnjohdon tukena käytännön asioissa ja sinulla on hyvä paineensietokyky ajoittain hyvinkin hektisessä ympäristössä. Kommunikoit sujuvasti myös suomen ja englannin kielellä.

Sinulle eduksi katsotaan tuntemus ja halu oppia NC-ohjattujen työkoneiden mahdollisuuksista tuotannon kehittämisessä (koneistus, putkilaser yms.), käytännön kokemus pajavalmistuksesta ja sisustusasennuksista, Autodesk Inventor -ohjelmiston hallinta, kokemus PDM/ERP-järjestelmistä, kokemus layout-suunnittelusta, kokemus laivanrakennusalalta, matkustusvalmius ja muu kielitaito.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja motivoituneen suunnittelutiimin tuen, mahdollisuuden kehittää osaamista ja ammattitaitoa mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa, nykyaikaiset tuotantotilat, laitteet ja ohjelmistot.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen kalle.karjalainen@europlan.fi tai Europlan Engineering Oy, Koppelonkuja 10, 21210 Raisio.