Tuotannon työntekijöitä
Metsä Board

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Haemme

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Metsä Board Äänekosken tehtaalle

Millainen työ sinua odottaa?

Tehtävät ovat toistaiseksi voimassaolevia tuotannon operaattorin- tai käynninvarmistajan tehtäviä Metsä Boardin Äänekosken kartonkitehtaalla. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Työtehtävät ovat monipuolisia tuotannon ja kunnossapidon tehtäviä. Tehtaan henkilöstö vastaa työtehtävissään turvallisesta tuotannon tekemisestä, prosessin laadusta ja sujuvuudesta.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme hakijalta aktiivista otetta työhön, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä halua oman ammattitaitonsa kehittämiseen. Tekniikan- tai prosessiteollisuuden koulutus ja aikaisempi kokemus tuotannon työtehtävistä katsotaan eduksi. Sopiva koulutus on esimerkiksi paperi- ja/tai prosessiteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden, sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus.

Miksi Metsä?

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Puheluusi vastaa henkilöstöasiantuntija Kirsi Viitasalo (p. 040 710 4060), jonka tavoitat parhaiten perjantaina 14.1.2022 kello 13-14 tai tiistaina 18.1.2022 klo 14:30-15:30.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 23.1.2022 saakka. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot