(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijöitä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Haemme nyt Metsä Fibren Lappeenrannan sahalle


TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Tuotannon työntekijänä olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa tuotteiden parhaan laadun sekä tehokkaan tuotannon. 

Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen ja työtehtävät koostuvat sahalinjan eri vaiheiden tuotantotehtävistä. Työ pitää sisällään mm. tuotantoprosessin ohjaamista ja seuraamista automaatiojärjestelmällä sekä laadunvalvontaa. Sahausprosessiin kuuluu myös muutamia fyysistä työtä edellyttäviä työvaiheita. 

Mitä odotamme sinulta?

Soveltuva koulutustausta on ammattiopistotasoinen sähköautomaation, prosessi- tai konetekniikan perustutkinto tai insinööri (AMK). Odotamme sinulta hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä vahvaa halua kehittää omaa ja organisaation osaamista. Työkokemus sahateollisuuden tai kunnossapidon tehtävistä on eduksi.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus hakea Metsä Fibren oppisopimuskoulutukseen ja sitä kautta jatkaa työntekoa osana ammattitaitoista työyhteisöä.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Tehdaspäällikkö Anssi Meuronen (p. 050 5989 319) kertoo mielellään lisää tehtävistä ja on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 16.00 – 17.00. 


Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 13.9.2020 saakka. Kuullaan pian!