(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijöitä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Haemme nyt Metsä Fibren Rengon sahalle


TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ


sahalinjan monipuolisiin työtehtäviin.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Tuotannon työntekijänä olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa tuotteiden parhaan laadun sekä tehokkaan tuotannon.

Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen ja työtehtävät koostuvat sahalinjan eri vaiheiden tuotantotehtävistä. Työ pitää sisällään mm. tuotantoprosessin ohjaamista ja seuraamista automaatiojärjestelmällä sekä laadunvalvontaa. Sahausprosessiin kuuluu myös muutamia fyysistä työtä edellyttäviä työvaiheita.

Sahalinja jakautuu kolmeen osastoon: saha, kuivaamo ja tasaamo. Sahalla tukki sahataan laudoiksi, jotka lähtevät etenemään kohti kuivaamoa. Kuivana laudat siirtyvät tasaamolle, jossa ne kuvataan, lajitellaan sekä paketoidaan lähetystä varten.

Uudet työntekijämme suorittavat saha-alan ammattitutkinnon työnsä ohella. Tarjoamalla koulutuksen varmistamme parhaan osaamisen ja ammattitaidon kasvun tulevina vuosina.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Toivomme sinulta aktiivista työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen. Saha-alan tai kunnossapidon osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävät sopivat hyvin myös esimerkiksi tekniikan tai metsätalouden opintonsa juuri päättäneille.

Miksi Metsä?

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin:  Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

HR-asiantuntija Marianne Oksanen (p. 040 763 2985) kertoo mielellään lisää tehtävistä ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Marianne on parhaiten tavoitettavissa arkisin kello 08.30-10.00.

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 31.05.2019 saakka. Kuullaan pian!