(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijöitä Lohjalle
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Haluatko oppia uuden ammatin ja saada jo samalla täyttä palkkaa?
Haemme Enicsille henkilöstöä vakituisiin työtehtäviin. Henkilöt koulutetaan työskentelemään uusille, syksyllä saapuville pintaliitosladontakoneille. Työ on katkeavaa kolmivuorotyötä.
Odotamme sinulta
Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, oppimiskykyä ja motivaatiota hoitaa oma työ mahdollisimman hyvin. Lisäksi olet sinut sekä kolmivuorotyön että seisomatyön kanssa ja pystyt lukemaan helppoja englannin kielisiä ohjeita.
Muut tiedot
Tehtäviin aloitetaan koulutus heti, joten hae välittömästi ja muista täyttää profiilisi mahdollisimman huolellisesti. Palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Lisää tietoa saat soittamalla toimistoomme aamuisin klo 8-10 välisenä aikana ja meillä voit myös tutustua tehtävään tarkemmin..
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.06.2019 mennessä.