(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijöitä Lohjalle ja Punkaharjulle
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haemme nyt Metsä Woodin Lohjan ja Punkaharjun Kerto® LVL-tehtaille

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Millainen työ sinua odottaa?

Tarjoamme tuotannon työtehtävistä kiinnostuneille mahdollisuuden kehittyä kestävän ja vastuullisen teollisuudenalan avaintehtävissä. Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen ja tiimityöskentelyyn, jossa työntekijät hallitsevat useita tehtäväalueita tuotantoprosessin eri työvaiheissa. Työ on vuorotyötä.

Millaista osaamista etsimme?

Odotamme hakijalta aktiivista otetta työhön, hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä halua oman ammattitaitonsa ja työpanoksensa kehittämiseen. Tekniikan tai prosessiteollisuuden koulutus ja/tai aikaisempi kokemus tuotannon työtehtävistä katsotaan eduksi. Sopiva koulutus voi olla esimerkiksi puuteollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden, metsätalouden, kunnossapidon tai sähkö- ja automaatiotekniikan koulutus. Mikäli hakijalla ei ole soveltuvaa koulutusta, edellytämme ammattitutkinnon suorittamista oppissopimuskoulutuksena työn ohessa.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Puutuoteteollisuus on vientivetoista ja kasvavaa liiketoimintaa. Metsä Woodin ammattilaiset vastaavat työllään globaaliin kysyntään, kun eri aloilla kaivataan kestävämpiä ratkaisuja. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!  

Tutustu Metsä Woodin liiketoimintaan ja Kerto® LVL:n tuotantoprosessiin:

MW/ Korkealaatuisia puutuotteita rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuudelle

https://www.metsawood.com/global/news-media/videos/Pages/Kerto-lvl-production-video.aspx


Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävistä antavat Lohjan tehtaan henkilöstöpäällikkö Tiia Kuivalainen, p.0504905114 sekä Punkaharjun tehtaiden henkilöstöpäällikkö Juha-Pekka Luukkainen, p.0405548079. Tavoitat meidät parhaiten maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-14 tai perjantaisin klo 13-15.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 20.11.2020 saakka. Menestystä hakuun!