(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijöitä lentoateriapalveluihin
Finnair Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Finnair Kitchen kehittää lentoateriapalveluita ja hallinnoi lentomyynnin ja -palveluiden logistiikkaa. Maukas ja kaunis ateria on tärkeä osa asiakaskokemusta. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn valikoiman bisnes- ja turistiluokan aterioita, jotka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja sisältävät pohjoismaisia makuja. Tuotekehitystiimimme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme ovat erikoistuneet sekä länsimaisiin että japanilaisiin ruokiin. Nordic Business Class -aterioiden menut puolestaan kehitämme yhteistyössä pohjoismaisten huippukokkien kanssa. Palvelemme vuosittain 13 miljoonaa Finnairin matkustajaa. Lisäksi toimitamme lentoateriapalveluita myös muille Helsingissä reitti- ja liikelentoja sekä rahtiliikennettä operoiville lentoyhtiöille.

Haemme joukkoomme reippaita

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ LENTOATERIAPALVELUIHIN

Helsinki-Vantaalle. Työtehtävä Finnair Kitchenin monipuolisessa työympäristössä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kurkistamaan Finnairin lennonaikaisten tarjoiluiden ja palveluiden valmisteluihin. Meillä Finnair Kitchenissä työskentelee yli 500 ammattitaitoista työntekijää eri toiminta-alueilla tuotekehityksestä pakkaamoon.

Tuotannon työntekijänä työtehtäviisi kuuluvat osastostasi riippuen avustavia keittiötehtäviä, lennoilla tarjottavien aterioiden ja tuotteiden pakkausta sekä lennoilta saapuvan kaluston puhdistamista ja käsittelyä.

Odotamme sinulta:

 • myönteistä asennetta työntekoon
 • oma-aloitteista ja huolellista työskentelytapaa
 • hyvää fyysistä kuntoa
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • 18 vuoden ikää
 • nuhteetonta taustaa, jotta voit työskennellä lentokenttäalueella: ennen töiden aloitusta kaikille työntekijöille tehdään suppea turvallisuusselvitys
 • hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

 • kattavan perehdytyksen
 • mukavat työkaverit ja esimiehen tuen
 • luotettavan ja työntekijöistään huolehtivan työnantajan
 • kansainvälisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja ison yrityksen edut
 • työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentällä

Aikaisempi kokemus tuotanto- tai elintarviketyöstä on eduksi muttei välttämätöntä sillä perehdytämme sinut työhön. Työt alkavat marras-joulukuussa 2019 ja kestävät syyskuun 2020 loppuun. Töitä tehdään pääosin aamu- ja iltavuoroissa mutta kokemuksen karttuessa voit myös työskennellä yövuoroissa.

Rekrytoinnin usein esitetyt kysymykset vastauksineen löydät täältä. Finnair Kitchenistä löydät lisätietoja työnantajana täältä.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.finnair.com/jobs , sillä aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana. Haastattelut pidetään lokakuun aikana arkipäivisin klo 9-16 välillä. Lähetämme väliaikatiedot ja haastattelukutsut sähköpostiisi, joten seuraathan sähköpostiasi säännöllisesti.

Koska elintarvikehygienia ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä, olemme savuton työpaikka.