(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijöitä Enicsille
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Haemme Enicsille tuotannon henkilöstöä elektroniikkatuotteiden kokoonpanotehtäviin. Työ on katkeavaa kolmivuorotyötä ja tällä hetkellä tehtäviä on tarjolla alkuun määräaikaisena työsuhteena, mutta mahdollisuus pysyvään työsuhteeseen on olemassa.
Odotamme sinulta
Työssä tarvitaan tarkkuutta, oppimiskykyä ja motivaatiota hoitaa oma työ mahdollisimman hyvin. Lisäksi olet sinut sekä kolmivuorotyön että seisomatyön kanssa ja pystyt lukemaan helppoja englannin kielisiä työohjeita.
Muut tiedot
Hae oheisen linkin kautta ja muista täyttää profiilisi mahdollisimman huolellisesti. Palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Lisää tietoa saat soittamalla toimistoomme aamuisin klo 8-10 välisenä aikana.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.09.2019 mennessä.