(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijöitä anturivalmistukseen
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Haluatko päästä mukaamme valmistamaan tuotteita, joilla parannetaan autojen turvallisuutta ja ihmisten elämänlaatua? Hae meille tuotantotyöntekijäksi!

Me Muratalla uskomme, että pienillä asioilla on iso merkitys. Etsimme nyt joukkoomme tuotannon työntekijöitä eli operaattoreita piiantureiden valmistukseen. Työssä pääset valmistamaan erittäin tarkkoja antureita ja anturikomponentteja, joita käytetään esimerkiksi autoteollisuudessa ja terveysteknologiassa. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme Vantaan Martinlaaksossa, jonne pääset kulkemaan helposti niin julkisilla kuin omalla autollasikin.

Mitä operaattorin työhön kuuluu?

Tuotanto-operaattorin työssä varmistat tuotteidemme laadun ja etenemisen valmistusprosessin eri vaiheissa. Työtehtäväsi vaihtelevat hieman riippuen siitä, missä tuotannon vaiheessa työskentelet. Työ sisältää muun muassa materiaalien vastaanottoa, tuotantolaitteiden käyttöä, tietojenkäsittelyä tuotantojärjestelmässä, tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta sekä mikroskooppityöskentelyä. Pääset myös tuomaan esiin omia kehitysehdotuksiasi toimintamme parantamiseksi.

Vastaat tuotannon sujuvuudesta yhdessä tiimin kanssa, johon kuuluu useita oman työvuorosi operaattoreita, aluevastaava sekä vuoroesimies. Korkeiden laatuvaatimusten takia tuotteemme ovat erityisen herkkiä lialle ja pölylle, minkä vuoksi niiden valmistus vaatii erityisolosuhteita. Työtä tehdäänkin laboratoriomaisissa puhdastiloissa, joissa suojaudutaan erityisillä suojavarusteilla.

Tuotantotyömme on vuorotyötä. Voit valita hakemusta jättäessäsi, mikä alla olevista vuoroista sopii elämäntilanteeseesi parhaiten. Viikonloppuvuoroista kiinnostuneet hakijat: huomaathan, että myös viikonlopputyöhön hakevilta toivotaan mahdollisuutta osallistua koulutusjaksoon, joka toteutetaan yleensä arkipäivisin. Mikäli pohdit palkan muodostumista viikonloppuvuoroissa, ilta- ja viikonloppulisät tasaavat työtunneista muodostuvaa eroa palkassa arkivuoroon verrattuna. Rekrytoiduilta henkilöiltä toivotaan pitkäjänteistä sitoutumista valittuun työvuoroon.

  • Arjen 2-vuoro: ma-pe klo 6:30-14:45 ja joka toinen viikko klo 14:30-22:45
  • Arjen yövuoro: su-to 22:30-6:45, 5 yötä peräkkäin
  • Viikonlopun yövuoro: pe-la 22:30-10:45, 2 yötä peräkkäin*
  • Viikonlopun päivävuoro: la-su 10:30-22:45, 2 päivää peräkkäin*

*Viikonloppuvuoromme sisältävät ajoittain myös perjantaityöpäivän.

Tehtävään hakevalta toivomme:

  • Kykyä noudattaa ohjeita
  • Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Kykyä työskennellä vuorotyössä
  • Aikaansaavaa asennetta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme kiinnostusta teknologiaan ja aiempaa osaamista elektroniikkateollisuudesta. Tarjoamme työhön kuitenkin kattavan koulutuksen, joten aiempi kokemus alalta ei ole välttämättömyys. Kokemuksesi karttuessa tarjoamme sinulle myös etenemismahdollisuuksia talomme sisällä. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä CV ja lyhyt saatekirje oheisesta linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.12.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeen.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä rekrytointitiimimme Ewan Kuncheviin. Tavoitat Ewanin 5.12.2019. asti keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15-16 numerosta 040 162 7594. Voit myös jättää soittopyynnön muina aikoina, niin palaamme sinulle asiaan. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!