(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijöitä anturivalmistukseen (10 avointa tehtävää)
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Kiinnostaisiko työpaikka, jossa on vakaa työnantaja, säännöllinen työvuorojärjestelmä ja hyvin suunniteltu perehdytys ja työtehtävät? Haluatko päästä mukaamme valmistamaan tuotteita, joilla parannetaan autojen turvallisuutta ja ihmisten elämänlaatua? Hae meille tuotantotyöntekijäksi!

Me Muratalla uskomme, että pienillä asioilla on iso merkitys. Etsimme nyt joukkoomme tuotannon työntekijöitä eli operaattoreita antureiden valmistukseen. Työssä pääset valmistamaan erittäin tarkkoja antureita ja anturikomponentteja, joita käytetään esimerkiksi autoteollisuudessa ja terveysteknologiassa. Kehitämme ja valmistamme tuotteemme Vantaan Martinlaaksossa, jonne pääset kulkemaan helposti niin julkisilla kuin omalla autollasikin.

Murata työnantajana on vakaa ja pitkäjänteinen ja etsimmekin työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Uusi tehdaslaajennuksemme on juuri valmistunut ja juhlimme uuden rakennuksen avajaisia tammikuun viimeisellä viikolla. Aiemman tuotanto- ja tuotekehitysyksikön kylkeen nousi kolmannes lisätilaa ja uuden tehtaan kokonaispinta-ala on noin 16 000 neliötä.

Mitä operaattorin työhön kuuluu?

Tuotanto-operaattorin työssä varmistat tuotteidemme laadun ja etenemisen valmistusprosessin eri vaiheissa. Vastaat tuotannon sujuvuudesta yhdessä tiimin kanssa, johon kuuluu useita oman työvuorosi operaattoreita, aluevastaava sekä vuoroesimies. Korkeiden laatuvaatimusten takia tuotteemme ovat erityisen herkkiä lialle ja pölylle, minkä vuoksi niiden valmistus vaatii erityisolosuhteita. Työtä tehdäänkin laboratoriomaisissa puhdastiloissa, joissa suojaudutaan erityisillä suojavarusteilla.

Työtehtäväsi vaihtelevat hieman riippuen siitä, missä tuotannon vaiheessa työskentelet. Työ sisältää muun muassa materiaalien vastaanottoa, tuotantolaitteiden käyttöä, tietojenkäsittelyä tuotantojärjestelmässä, tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta sekä mikroskooppityöskentelyä. Pääset myös tuomaan esiin omia kehitysehdotuksiasi toimintamme parantamiseksi.

Tuemme moniosaamisen kehittymistä esimerkiksi sisäisten koulutustemme avulla. Kokemuksesi karttuessa tarjoamme sinulle myös etenemismahdollisuuksia talomme sisällä. Työyhteisössämme on kaiken ikäisiä osaajia monenlaisilla taustoilla: osalla on aiempaa teknistä osaamista ammattitutkinnon tai töiden kautta, mutta yhtä lailla löytyy myös teknologiasta kiinnostuneita alan vaihtajia kaupalliselta alalta tai hoivatyöstä. Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää pyrkimys laadukkaaseen ja tarkkaan tekemiseen ja turvallisiin tuotteisiin!

Valitse itsellesi sopiva työvuoro!

Valitse hakemusta jättäessäsi, mikä alla olevista vuoroista sopii elämäntilanteeseesi parhaiten. Viikonloppuvuoroista kiinnostuneet hakijat: huomaathan, että myös viikonlopputyöhön hakevilta toivotaan mahdollisuutta osallistua koulutusjaksoon, joka toteutetaan yleensä arkipäivisin. Mikäli pohdit palkan muodostumista viikonloppuvuoroissa, ilta- ja viikonloppulisät tasaavat työtunneista muodostuvaa eroa palkassa arkivuoroon verrattuna. Rekrytoiduilta henkilöiltä toivotaan pitkäjänteistä sitoutumista valittuun työvuoroon.

  • Arjen 2-vuoro: ma-pe klo 6:30-14:45 ja joka toinen viikko klo 14:30-22:45
  • Arjen yövuoro: su-to 22:30-6:45, 5 yötä peräkkäin
  • Viikonlopun yövuoro: pe-la 22:30-10:45, 2 yötä peräkkäin*
  • Viikonlopun päivävuoro: la-su 10:30-22:45, 2 päivää peräkkäin*

*Viikonloppuvuoromme sisältävät ajoittain myös perjantaityöpäivän.

Tehtävään hakevalta toivomme:

  • Kykyä noudattaa ohjeita
  • Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Kykyä työskennellä vuorotyössä
  • Aikaansaavaa asennetta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme kiinnostusta teknologiaan ja aiempaa osaamista elektroniikkateollisuudesta. Tarjoamme työhön kuitenkin kattavan koulutuksen, joten aiempi kokemus alalta ei ole välttämättömyys. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Muratalla sinulla on käytössäsi maksuton kuntosalimme ja mahdollisuus osallistua muun muassa salibandy-, jääkiekko- ja jalkapallovuoroihimme, firman järjestämiin juhliin sekä tiimien vuosittaisiin virkistysiltoihin. Tarjoamme työntekijöillemme myös laajennetun työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Jätä CV ja lyhyt saatekirje oheisesta linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.02.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeen.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä rekrytointitiimimme Ewan Kuncheviin. Tavoitat Ewanin numerosta 040 162 7594, tai sähköpostitse ewan.kunchev@murata.com.