Tuotannon työntekijä
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Haemme nyt Metsä Fibren Vilppulan sahalle

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ

monipuolisiin työtehtäviin.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Tuotannon työntekijänä olet tärkeä osa sahan toimintaa. Olet omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi mukana varmistamassa tuotteiden parhaan laadun sekä tehokkaan tuotannon.

Sahalinja jakautuu kolmeen osastoon: saha, kuivaamo ja tasaamo. Sahalla tukki sahataan sahatavaraksi, joka etenee kuivaamoon. Kuivana sahatavara siirtyy tasaamolle, jossa se kuvataan, lajitellaan laaduittain sekä paketoidaan lähetystä varten.

Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen, jossa työtehtävät koostuvat sahalinjan eri vaiheiden tuotantotehtävistä. Työ pitää sisällään muun muassa tuotantoprosessin ohjaamista ja seuraamista automaatiojärjestelmällä, laadunvalvontaa  sekä käyttäjäkunnossapitoa. 

Sahausprosessiin kuuluu myös fyysistä työtä edellyttäviä työvaiheita. Meillä on haussa tuotannon  työntekijä vakituiseen työsuhteeseen, ja työ on  kolmivuorotyötä.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta ja halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Saha-alan tai kunnossapidon osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävät sopivat hyvin myös esimerkiksi tekniikan tai metsätalouden opintonsa juuri päättäneelle.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Tutustu Metsä Fibren sahojen monipuolisiin ja merkityksellisiin työtehtäviin: Töissä Lappeenrannan sahalla

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Esihenkilö Markku Mäkinen (p. 040-7037819) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Hän on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 7.00 -15.00

Hae paikkaa!

Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 31.1.2022 saakka. Kuullaan pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot