(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Haemme nyt Metsä Fibren Rengon sahalle

TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ

sahalinjan monipuolisiin työtehtäviin.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Tuotannon operaattorina olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa tuotteiden parhaan laadun sekä tehokkaan tuotannon.

Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen, jossa työtehtävät koostuvat sahalinjan eri vaiheiden tuotantotehtävistä. Työ pitää sisällään muun muassa tuotantoprosessin ohjaamista ja seuraamista automaatiojärjestelmällä sekä laadunvalvontaa. Sahausprosessiin kuuluu myös fyysistä työtä edellyttäviä työvaiheita.

Sahalinja jakautuu kolmeen osastoon: saha, kuivaamo ja tasaamo. Sahalla tukki sahataan sahatavaraksi, joka etenee kuivaamoon.  Kuivana sahatavara siirtyy tasaamolle, jossa se kuvataan, lajitellaan laaduittain sekä paketoidaan lähetystä varten.

Työtehtävä on vuoden kestävä määräaikaisuus.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta ja halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Saha-alan tai kunnossapidon osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävät sopivat hyvin myös esimerkiksi tekniikan tai metsätalouden opintonsa juuri päättäneelle.

Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin: Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Esimies Jari Hovila (p. 0443478772) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Hän on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 13-15.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 1.2.2020 saakka. Kuullaan pian!