(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Haemme nyt Metsä Fibren Kyrön sahalle

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

sahalinjan monipuolisiin työtehtäviin.

Ota haltuun uusi, innostava työ

Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa tuotteiden parhaan laadun sekä tehokkaan tuotannon.

Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen ja työtehtävät koostuvat sahalinjan eri vaiheiden tuotantotehtävistä. Työ pitää sisällään mm. tuotantoprosessin ohjaamista ja seuraamista automaatiojärjestelmällä sekä laadunvalvontaa. Sahausprosessiin kuuluu myös fyysistä työtä edellyttäviä työvaiheita.

Sahalinja jakautuu kolmeen osastoon: saha, kuivaamo ja tasaamo. Sahalla tukki sahataan sahatavaraksi, joka lähtee etenemään kohti kuivaamoa. Kuivana sahatavara siirtyy tasaamolle, jossa ne kuvataan, lajitellaan sekä paketoidaan lähetystä varten.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta aktiivista työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Saha-alan tai kunnossapidon osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävät sopivat hyvin myös esimerkiksi tekniikan tai metsätalouden opintonsa juuri päättäneelle.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jos uskot uudistumiseen, ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin: Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Esimies Toni Suvanto (p. 0505587731) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Hän on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 13-15.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 30.11.2020 saakka. Kuullaan pian!