(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijä
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Haemme nyt Metsä Woodin Punkaharjun vaneritehtaalle

TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Woodin Punkaharjun  vaneritehtaalle tuotannon työntekijöitä. Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen ja tiimityöskentelyyn, jossa työntekijät hallitsevat useita eri työtehtäviä. Avoinna olevat paikat ovat perustuotannon työtehtäviä. Työ on vuorotyötä.

Levyteollisuuden ammattitutkinto ja/tai aikaisempi kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi.
Mikäli hakijalla ei ole soveltuvaa koulutusta, edellytämme toistaisissa työsuhteissa Puuteollisuuden ammattitutkinnon suorittamista oppissopimuskoulutuksena.

Edellytykset

Odotamme hakijalta aktiivista otetta työhön, hyviä yhteistyötaitoja ja toimintamallimme edellyttämää joustavuutta sekä halua oman ammattitaitonsa ja työpanoksensa kehittämiseen. Tehtävät edellyttävät valmiutta vuorotyöhön.
 

Miksi metsä?

Puutuoteteollisuus on vientivetoista ja kasvavaa liiketoimintaa. Metsä Woodin ammattilaiset vastaavat työllään globaaliin kysyntään, kun eri aloilla kaivataan kestävämpiä ratkaisuja. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!  


Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Mika Heikkonen, puh.050 598 846 ja henkilöstöpäällikkö Juha-Pekka Luukkainen, puh. 040 5548 079


Hakeminen

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan asioluettelo. Haku on auki 30.9.2020 saakka. Onnea hakuun!