(Poistunut julkaisusta)

Tuotannon työntekijä
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Haemme nyt Metsä Fibren Merikarvian sahalle
TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ
sahalinjan monipuolisiin työtehtäviin

Ota haltuun uusi, innostava työ

Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa tuotteiden parhaan laadun sekä tehokkaan tuotannon. Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen ja työtehtävät koostuvat sahalinjan eri vaiheiden tuotantotehtävistä. Työ pitää sisällään mm. tuotantoprosessin ohjaamista ja seuraamista automaatiojärjestelmällä sekä laadunvalvontaa. Sahausprosessiin kuuluu myös fyysistä työtä edellyttäviä työvaiheita.

Sahalinja jakautuu kolmeen osastoon: saha, kuivaamo ja tasaamo. Sahalla tukki sahataan sahatavaraksi, jotka lähtevät etenemään kohti kuivaamoa. Kuivana sahatavara siirtyy tasaamolle, jossa ne kuvataan, lajitellaan sekä paketoidaan lähetystä varten.

Uusille työntekijöillemme mahdollistamme saha-alan ammattitutkinnon opiskelun työnsä ohella. Tarjoamalla koulutuksen varmistamme parhaan osaamisen ja ammattitaidon kasvun tulevina vuosina.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Toivomme sinulta aktiivista työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Saha-alan tai kunnossapidon osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävät sopivat hyvin myös esimerkiksi tekniikan tai metsätalouden opintonsa juuri päättäneelle.

Miksi Metsä?

Jos uskot uudistumiseen, ja tahdot tehdä tulosta vastuullisesti, olet tulossa oikeaan paikkaan. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä.

Tutustu Metsä Fibren liiketoimintaan ja tuotteisiin:  Laatuselluja ja kilpailukykyä asiakkaalle

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Tomi Kujalalle (p. 0400 909 697). Tomi on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 13-15.

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 12.7.2020 saakka. Kuullaan pian!